Desi TikTok este o platforma excelenta pentru marketing (gandeste-te doar la campaniile de brand desfasurate pe TikTok), foarte multi utilizatori inca nu stiu cum trebuie utilizata aceasta aplicatie. Daca reusesti sa devii viral pe TikTok, castigurile de care vei avea parte vor fi impresionante! Pe langa faptul ca vei obtine bani din TikTok, vei reusi sa castigi o audienta de incredere, care se va reintoarce frecvent la continutul postat de tine.

Daca vrei sa inveti cum sa devii viral pe TikTok si cum sa obtii mai multe vizualizari, like-uri si urmaritori, trebuie sa eviti cu orice pret urmatoarele 5 greseli! Majoritatea sunt evidente, insa multa lume nu le cunoaste sau nu tine cont de ele cand posteaza continut pe TikTok – drept urmare, videoclipurile lor nu castiga nici vizualizari, nici like-uri. Asadar, evita aceste 5 greseli pentru a-ti creste sansele de a deveni faimos pe TikTok!

  1. Lumina slaba

Un detaliu atat de mic poate influenta negativ numarul de vizualizari adunat de continutul tau. Daca urmaresti videoclipurile care au devenit virale pe TikTok, vei observa ca toate un element in comun – lumina este clara si rezolutia este foarte buna! Desi este evident ca videoclipurile trebuie filmate intr-o lumina puternica, multi utilizatori par sa ignore acest aspect si posteaza filmulete intunecate, greu de urmarit.

Pro tip: Cea mai buna lumina este cea naturala! Insa daca nu ai mereu acces la aceasta, ar trebui sa achizitionezi o lampa circulara (ring light). Nu trebuie sa fie una profesionista, cum sunt cele folosite de vloggeri sau de make-up artisti. Te poti indrepta spre un ring light pentru telefonul mobil, care are dimensiuni reduse si un pret mult mai accesibil.

  1. Calitate nesatisfacatoare

Nu poti sa devii viral pe TikTok daca nu postezi videoclipuri de calitate cat mai buna! Daca vrei sa ai o cariera de influencer, va trebui sa investesti intr-un telefon cu o camera foarte buna, care te va ajuta sa obtii videoclipuri clare si usor de urmarit.

  1. Continutul postat este anost

Competitia este acerba pe TikTok si, daca vrei sa te faci remarcat pe aceasta platforma, trebuie sa postezi continut interesant, cu care audienta ta sa vrea sa interactioneze

Desi durata videoclipurilor este foarte mica, toti creatorii TikTok de succes au facut videoclipuri care au la baza o structura bine pusa la punct: introducere, cuprins si final (punchline). Organizandu-ti continutul astfel, vei reusi sa captivezi atentia audientei tale de la inceput pana la capat.

  1. Videoclipurile tale sunt prea lungi

Cand vine vorba de videoclipuri pe TikTok, trebuie sa respecti urmatoarea regula – cu cat mai scurt, cu cat mai bine! Continutul pe care il creezi nu ar trebui sa fie mai lung de 12-15 secunde, acesta fiind timpul optim pentru a atrage cat mai mult public.

  1. Nu esti consistent

Algoritmul TikTok tine cont de frecventa cu care postezi. Daca vrei sa ajungi pe prima pagina, trebuie sa produci continut la intervale regulate de timp. TikTokerii de succes spun ca, la inceputul carierei lor, postau continut zilnic si incercau sa ofere cam 3 videoclipuri pe zi. Ulterior, au continuat sa posteze o data la cateva zile.

Posteaza regulat videoclipuri scurte, atent structurate si de calitate inalta pentru a-ti creste sansele de a deveni viral pe TikTok. Daca respecti recomandarile din aceasta lista, vei reusi sa oferi continut interactiv, care iti va atrage o audienta foarte mare pe TikTok!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *