Esti un gamer impatimit? Te prinde dimineata in fata calculatorului, in timp ce dezvolti si pui in practica strategii pentru a castiga joc dupa joc? Esti un jucator talentat? Simti ca ai potential in acest domeniu? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este DA, mai exista un aspect la care ar trebui sa te gandesti. Nu trebuie decat sa iti imaginezi ca ai posibilitatea de a profita din acesta activitate care te pasioneaza atat de mult.

Nu este doar o fantezie, ci este un vis care poate deveni realitate! Daca iti dedici timpul si energia unor jocuri online, de ce nu ai investi in jocuri din care sa scoti bani reali? In momentul de fata, exista nenumarate optiuni care iti pot transforma hobby-ul intr-o sursa de venit. Trebuie doar sa stii incotro sa te indrepti.

Inainte de toate, e important de mentionat ca exista doua metode de a beneficia de jocurile tale preferate. Te poti bucura de venituri directe (pentru mai multe detalii, poti consulta aceasta lista cu jocuri care te platesc in bani reali, din 2019) sau venituri indirecte, obtinute prin streaming, bloguri, testarea jocurilor sau alte activitati asemanatoare.

Venituri directe

Exista jocuri din care poti scoate bani reali multumita designului lor. De pilda, in Second Life poti crea un univers 3D, ale carui elemente sunt atat de diverse si captivante pe cat te-ai astepta. Aceasta societate virtuala oglindeste perfect realitatea in care traiesti si beneficiaza de propria valuta, reprezentata de dolarii Linden (L$). Pentru a castiga bani in lumea SL, trebuie sa te angajezi in diferite activitati ce vor fi rasplatite in dolari virtuali.

Insa ai si optiunea de a cumpara L$ pe cont propriu, pe care ii poti vinde altor jucatori folosind optiunea de Schimb Valutar LindeX. Desi valoarea fluctueaza in functie de anumite criterii, in general poti converti 250 L$ in 1$. Cu timpul, aceasta investitie se dovedeste a fi foarte profitabila in viata reala. Alte exemple de jocuri populare cu venituri directe sunt CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2 si Entropia Universe.

Venituri indirecte

Daca esti cu adevarat pasionat de un joc si simti ca ai putea sa ii ajuti pe altii prin aptitudinile dobandite de-a lungul timpului, nu iti ramane decat sa explorezi metodele interactive prin care poti profita de acele jocuri din care se scot bani reali.

Exista multe exemple de astfel de activitati – poti crea un tutorial, poti face live streaming, poti testa jocuri sau poti scrie despre ele. Posibilitatile sunt nelimitate, ai nevoie doar de putina imaginatie si de un pic de timp liber.

Una dintre cele mai eficiente metode de a obtine venituri indirecte dintr-un joc este live streaming-ul. Cele mai populare platforme ale momentului sunt Twitch si YouTube Gaming. Acestea sunt foarte usor de accesat, fiind gandite special pentru jocurile din care scoti bani reali prin live streaming. 

Vei avea nevoie de timp si rabdare pentru a-ti construi un public, insa eforturile tale vor fi rasplatite pe masura. Fa-te remarcat prin sinceritate, prin umor si prin strategia ta de joc.

Sa descoperi ce jocuri din care scoti bani exista inseamna sa imbini utilul cu placutul. Informeaza-te inainte de a porni pe acest drum si pregateste-ti strategia cu aceeasi seriozitate cu care o faci in timpul jocului tau preferat!    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *