Notifier nu este o aplicatie noua pe piata, insa acum ofera mai multe functii, are un design imbunatatit si o interfata prietenoasa. Schimbarile aduse in luna Iunie aplicatiei Notifier au inceput sa dea rezultate si mai multi utilizatori isi descarca acest tool deosebit de util.

Disponibila in AppStore si Google Play Store, aplicatia te ajuta sa gasesti produsele care te intereseaza si sa identifici mai usor ce reduceri online iti aduc site-urile de anunturi. Iata cum functioneaza Notifier!

Gasesti imediat doar ceea ce te intereseaza

Conform lui Razvan Bretoiu, co-fondator si CTO al aplicatiei, Notifier „scaneaza principalele platforme de anunturi online si transmite notificari atunci cand sunt publicate mesaje care corespund anumitor criterii”. Ce inseamna asta mai exact?

Pentru a utiliza Notifier, trebuie sa instalezi aplicatia si sa introduci in campurile libere informatii despre produsul pe care vrei sa-l achizitionezi. De exemplu, daca vrei sa iti cumperi un laptop nou, cu memorie de 8GB, de la Lenovo sau DELL, care sa se incadreze in suma de 2500 de lei, aplicatia te poate ajuta sa gasesti toate produsele cu aceste caracteristici de pe site-urile de anunturi .

Inserezi in cadrul aplicatiei toate criteriile relevante pentru tine, iar Notifier va analiza toate site-urile in care sunt inregistrate produsele care corespund descrierii facute de tine. Mai mult, Notifier iti va trimite notificari in timp real atunci cand un site listeaza un produs nou, ale carui detalii corespund celor pe care tu le cauti.

Aplicatia de cumparaturi online scaneaza toate site-urile de anunturi si, in functie de setarile alese de tine, se poate concentra pe o anumita nisa. Daca iti doresti o masina noua, va analiza anunturi auto. Daca iti cauti o casa, va scana site-uri cu oferte imobiliare s.a.m.d.

Notifier, intr-o continua dezvoltare

Notifier este un start-up din Cluj, care face parte din compania de software Linnify, o agentie digitala care activeaza in Cluj Napoca si in Germania. Intr-un interviu acordat publicatiei Ziarul Financiar, Razvan Bretoiu vorbeste despre cum decurge acest start-up, dar si despre planurile de viitor pentru Notifier!

Momentan avem in jur de 5.000 de utilizatori. Vrem sa pornim o noua campanie de marketing si vrem sa atingem tinta de 100.000 de utilizatori undeva in anul viitor. Ca model de business, Notifier se bazeaza pe abonamente si afisarea de reclame. Varianta gratuita a aplicatiei te lasa sa-ti adaugi o cautare activa, asta inseamna ca poti sa ai mai multe cautari, dar doar de la una vei primi notificari in timp real si ai un numar limitat de notificari pe zi – si anume, 5.

Dezvoltatorii acestei aplicatii au anuntat ca planuiesc ca, pana la sfarsitul anului, rezultatele Notifier sa includa cautari si in magazine online din Romania, nu doar in site-urile de anunturi. Astfel, vei putea folosi acest tool cand vrei sa gasesti haine online la reduceri sau cand cauti cadouri pentru cei dragi.

Pana acum insa, aplicatia se bucura de mult succes, mai ales datorita celei de-a doua versiuni, care are o interfata imbunatatita, prin care utilizatorii reusesc sa identifice mai usor care sunt produsele pe care isi doresc sa le achizitioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *