Oricine are nevoie de putin ajutor financiar. Fie ca esti student, ca inca esti in perioada in care inveti cum sa-ti organizezi salariul sau ai descoperit o metoda de a castiga bani online, nu strica sa inveti cum sa iti administrezi veniturile.

Din fericire, traim in era tehnologica si nu sunt foarte multe lucruri de care sa avem nevoie si care nu isi gasesc rezolvarea in micul device de care suntem nedespartiti: telefonul nostru. Aceasta regula este valabila si in momentul in care ai nevoie de putin sprijin pentru a-ti administra finantele.

In momentul de fata, exista nenumarate aplicatii pe piata cu scopul de a te sprijini in procesul de gestionare a banilor. Noi ti-am pregatit o lista cu 5 dintre acestea, care sunt extrem de eficiente si care sunt compatibile cu sistemele de operare Android si iOS.

1. Mint

Una dintre cele mai cunoscute aplicatii de gestionare a banilor este Mint, creata de Intuit (INTU). Cu ajutorul acesteia, iti poti stabili bugetul, poti vedea in ce directii se indreapta cheltuielile tale si poti invata cum sa iti administrezi banii inteligent.

De asemenea, Mint iti permite sa vezi cand vor veni urmatoarele facturi si ce anume iti permiti in functie de investitiile pe care urmeaza sa le faci pe termen scurt. Aplicatia iti poate trimite notificari pentru a-ti aminti cand vine momentul sa efectuezi anumite plati si te poate anunta daca esti aproape sa depasesti limita de bani stabilita de tine.

Pret: gratis.

2. YNAB (You Need a Budget)

YNAB este recomandata persoanelor care achita rate lunare sau care au datorii. Scopul acestei aplicatii este de a te ajuta sa nu cheltuiesti bani pe care nu ii ai. Este extrem de utila si in cazul in care vrei sa economisesti bani pentru un anumit scop, cum ar fi o excursie, o masina, un laptop nou s.a.m.d.

Pret: In primele 34 de zile, utilizarea este complet gratuita. Dupa aceasta perioada, trebuie sa achiti o taxa lunara de 49.75 Lei ori iti poti face un abonament lunar de 348.57 Lei.

3. Wally

Spre deosebire de alte aplicatii de gestionare a bugetului, care iti cer sa introduci fiecare suma cheltuita manual, Wally este extrem de simplu de folosit. Nu trebuie decat sa faci o poza bonului fiscal, iar aplicatia va insera valoarea pentru tine.

Pret: gratis.

4. Tycoon

Daca lucrezi ca freelancer sau daca principala ta sursa de venit consta in bani online, vei adora aceasta aplicatie. Inventata de supermodelul Jess Perez, Tycoon este destinata liber profesionistilor, care sunt expusi la un sistem diferit de incasare a veniturilor.

Cu ajutorul acesteia, poti crea un calendar in care notezi banii pe care urmeaza sa ii primesti, precum si alte calcule realizate in functie de acestia. Astfel, iti va fi mai usor sa vezi care sunt clientii care inca nu te-au platit.

Pret: gratis.

5. Monefy

Nu iti dai seama pe ce se duc banii in fiecare luna? Monefy e aici sa-ti spuna! Toate cheltuielile tale vor fi impartite intr-un grafic cu un aspect vizual placut si usor de inteles. Tu nu trebuie decat sa imparti in categorii banii pe care ii dai. Astfel, la sfarsit de luna, iti va fi mai usor sa iti dai seama cat ai cheltuit pe cumparaturi, cat pe mancare si tot asa.

Pret: Gratis. Pentru versiunea Monefy PRO, achiti 20 Lei lunar.

Apeleaza la oricare dintre aceste aplicatii si invata cum sa gestionezi mai bine banii pe care ii castigi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *