Știai deja ca pe Instagram, Facebook și Youtube poți să faci bani prin diverse metode puse la dispoziție chiar de cele două platforme. Însă ai auzit că și Twitter se pregătește să mai lanseze un serviciu gândit ca o sursă de venit pentru creatorii de conținut. 

La începutul lunii mai, Twitter a lansat Twitter Spaces axat pe chat audio în camere special create de utilizatori. 

Fiecare cameră nu poate avea mai mult de 10 speakeri odată și odată pornită discuția urmăritorii tăi vor putea vedea ”space-ul” tău evidențiat cu mov în feed-ul lor de Twitter. Infrastructura Periscope se află la baza serviciului. 

Serviciul e disponibil atât pe Android cât și pe iOS însă momentan doar conturile cu 600+ followeri pot beneficia de noua funcționalitate.

Twitter are planuri mari

Aceștia au anunțat deja că în vara asta intenționază să implementeze o funcție numită Ticket. Aceasta va permite utilizatorilor să creeze spații pentru care pot percepe un bilet de intrare. Concret oricine vrea să asculte conversațiile va trebui să plătească o taxă din care creatorul de conținut reține mare parte. 

Dar asta e doar începutul. Twitter au mai lansat, tot în mai, funcția Tip Jar. Acum orice utilizator care activează această opțiune va putea primi bani de la fanii sau susținătorii săi pe Paypal, Cash App, Patreon și Venmo. Twitter nu percepe comision din sumele primite așa că orice faci aici iei 100% cu tine. Cheia? Postările bune, utile sau care au un impact. Astfel, Twitter încurajează conținutul de calitate care în schimb va aduce bani direct utilizatorului.

să faci bani

Un viitor strălucit

Încet, dar sigur, se prefIgurează un viitor bun pentru creatorii de conținut pe Twitter. Mai ales că e una dintre platformele unde nu se percepe comision și tot ce încasezi îți revine ție. Așa că de ce să nu profiți? Ar putea fi exact ce ai nevoie să faci bani online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *