Pandemia e o realitate pe care fiecare dintre noi am trăit-o și care ne-a schimbat radical stilul de viață. În aceste condiții, opțiunea de joburi remote au devenit o actualitate în rândul angajatorilor și al tinerilor care își caută un loc de muncă.

Un bonus pe care îl oferă aceste joburi remote este faptul că poți lucra de oriunde, chiar și de pe plajă, atât timp cât ai o bună conexiune la internet.

În cazul în care ești în căutarea unui loc de muncă foarte bine plătit, îți prezentăm 5 astfel de oportunități:

Programator

job, joburi remote, joburi bine platite, loc de munca, programator, programming

IT-ul este domeniul care pe timp de pandemie a avut parte de o creștere uimitoare. În calitate de programator freelancer, îți stabilești singur programul de lucru, dar și cantitatea. Jobul tău se bazează pe proiecte, motiv pentru care venitul nu este fix, dar în mod sigur este unul motivant.

Youtuber

Știai că poți să faci bani din hobbyurile tale? Pe timp de pandemie, mulți tineri și-au îndreptat atenția spre deprinderea de noi abilități și tutorialele de pe Youtube. Așadar, dacă stând acasă ai descoperit că deții un anumit talent, folosește-te de el, creează-ți propriul canal și apucă-te de făcut tutoriale. Nu numai că te vei distra, dar vei face și bani.

SEO Specialist

Un SEO făcut cum trebuie, garantează succesul afacerii tale online. Un specialist în optimizarea motoarelor de căutare (SEO) analizează, revizuiește și implementează modificările site-urilor web, astfel încât acestea să fie optimizate pentru motoarele de căutare. Aceasta înseamnă maximizarea traficului către un site prin îmbunătățirea rangului paginii în cadrul motoarelor de căutare.

Copywriter

Oricât de bun specialist ai fi, chiar și în programare, tot ai nevoie de cineva care să te ajute cu partea de promovare. În zilele noastre, poți vinde orice dacă ai textul potrivit la îndemână. În calitate de copywriter, vei concepe newsletter-e, texte de promovare, articole de blog. Dacă ești o persoană creativă și te pricepi la cuvinte, copywritingul este unul dintre joburile remote care ți se potrivește.

Content Creator

Content creator, joburi remote

Crearea de conținut este cel mai complex dintre joburile remote, deoarece presupune un amestec de activități care necesită organizare, creativitate, spirit analitic și asociativ.

În ultimul timp au apărut diverse platforme prin intermediul cărora poți să îți vinzi conținutul original. O astfel de platformă este qrush – noua competiție a Only Fans-ului. Site-ul este ușor de folosit, am putea spune chiar intuitiv, ai support 24 ore, acces constant la încasările tale – poți vedea cine ți-a cumpărat contentul, iar mesajele sunt și ele monetizate. Mai mult de atât, site-ul îți oferă câștiguri de până la 90%, mai mult decât oricare altă platformă de acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *