Industria de gaming este foarte profitabila, motiv pentru care ar trebui sa descoperi chiar acum care sunt jocurile care te vor ajuta sa castigi bani online chiar de la tine de acasa.

Spre deosebire de alte modalitati de a face bani pe Internet, zona de gaming iti poate aduce bani fara sa devina un job full-time pentru tine. Exista persoane care castiga intre 500 si 1500 $ lunar jucandu-se doar in timpul liber.

Inainte de a descoperi care sunt cele mai profitabile jocuri din care scoti bani reali in 2020, iata cum arata industria de gaming la ora actuala si de ce este recomandat sa inveti cum sa iti transformi pasiunea pentru jocuri intr-o sursa de venit.

Cum arata industria de gaming in 2020?

Un articol realizat de TechJury releva statistici uimitoare despre zona de gaming online. De pilda, daca in 2017 industria valora aproximativ 100 miliarde de dolari, se preconizeaza ca, pana in 2025, valoarea acesteia va creste pana la 256.97 miliarde de dolari.

Se pare ca, in momentul de fata, peste 2.5 miliarde de persoane se joaca online in timpul liber. Acest numar nu pare a fi in scadere – motivul este ca cei care au crescut cu un joc anume nu au de gand sa renunte la acest hobby. Jocurile au design interactiv, un storyline elaborat si alte elemente care ii fac pe adulti sa nu se desprinda de una dintre pasiunile lor.

Acelasi articol noteaza faptul ca Sims 3 este cel mai vandut joc din lume, urmat de World of Warcraft si de Diablo III. Compania Sony Interactive Entertainment este cea mai bogata companie de jocuri de pe mapamond. Pe locul doi se afla Microsoft Studios, iar pe locul trei, Nintendo.

Printre cele mai profitabile domenii se numara zona de VR gaming, dar si cea de esports. Platformele de livestreaming (cum ar fi Twitch) au cunoscut un succes fenomenal in prima jumatate a anului 2020.

Cele mai populare jocuri din care scoti bani reali in 2020

Daca esti pasionat de gaming si vrei sa faci bani online de la tine de acasa, iata cateva exemple de jocuri pe care le poti incerca pentru a castiga bani pe Internet.

1. Lucktastic

Daca iti plac jocurile de noroc (mai ales sa joci la lotto), Lucktastic este aplicatia de care ai nevoie. Inregistrarea este complet gratuita. Printre premiile pe care le poti castiga se numara tokeni, bani cash sau gift cards.

2. Swagbucks

Swagbucks este o platforma care iti pune la dispozitie nenumarate jocuri din care scoti bani reali. Fa-ti un cont si alege unul dintre jocurile tale preferate, din care poti sa obtii profit online instantaneu!

3. Mistfist

Mistfist este o aplicatie care este disponibila momentan doar pentru utilizatorii de Android. Motivul pentru care se afla pe aceasta lista consta in faptul ca are o interfata foarte simpla de utilizat si o gama diversa de jocuri din care scoti bani reali.

4. HQ Trivia

Daca ai o cultura generala bogata, a venit momentul sa castigi bani de pe urma acesteia! Descarca aplicatia HQ Trivia, fa-ti un cont (e gratuit) si participa la jocuri de trivia impotriva jucatorilor din toata lumea. De fiecare data cand castigi, banii iti sunt livrati prin PayPal.

5. GamerSaloon

Extrem de populara, aceasta platforma iti pune la dispozitie o paleta diversa de jocuri. Cateva exemple sunt Halo, Call of Duty, NBA2K20 sau Madden NFL 20. Poti sa joci individual, in echipa si poti participa la diferite campionate organizate de GamerSaloon. Cand te inscrii, va trebui sa achiti o taxa, suma care iti va permite sa te inscrii intr-un campionat.

Acestea sunt doar 5 dintre cele mai populare jocuri online din 2020. Daca vrei sa descoperi mai multe despre cum poti obtine venituri indirecte din industria de gaming, iti recomandam acest articol, unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara procesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *