Compania de jocuri sexy a ramas in topul amatorilor de gaming prin produsele de ultima ora oferite si se pare ca nu se dezmint de la originalitatea cu care si-au obisnuit fanii. Daca din 2015 ai putut sa te bucuri de jocurile hentai de pe platforma Nutaku, acum compania canadiana revolutioneaza (din nou) industria de gaming. Inventia semnata de Nutaku este scaunul de gaming destinat exclusiv adultilor, care promite sa ofere senzatii de neuitat.

Lansare originala pentru un produs original

Scaunul de gaming a fost lansat pe piata la sfarsitul anului 2019. Videoclipul de lansare a surprins pe toata lumea. Inainte de a vedea care a fost marea surpriza din spatele acestuia, iata ce declaratie a facut Julie Hall, managerul de comunicare de Nutaku:

Gaming Chair, inventia ergonomica a celor de Nutaku, isi propune sa statisfaca cererea de accesorii pentru industria de gaming, care a adunat o crestere de 33% in cifra de vanzari anul trecut (2019). Pe deasupra, Nutaku Labs lucreaza in momentul de fata la un atasament care sa se adreseze ambelor sexe, dupa cum se vede din videoclipul de lansare. Testarea acestuia a produs tot felul de fluide, sange, transpiratie si lacrimi. Si foarte mult lichid seminal.”

Despre ce este vorba? Iata care este reclama pe care cei de la Nutaku au ales sa o faca produsului care va revolutiona industria de accesorii pentru gaming!

Cei de la Nutaku au ales sa isi promoveze produsul si pe platforme de social media folosind hashtagurile #TakeALoadOff si #NutakuGamingChair si apeland la diversi influenceri din lumea gamingului pentru adulti pentru a castiga cat mai multa vizibilitate.

Ce iti ofera un scaun de gaming pentru adulti?

Inventia complet originala a companiei canadiene Nutaku s-a bucurat de un succes fenomenal. Compania era cunoscuta in industria de gaming pentru varietatea de jocuri destinate adultilor (peste 1500 de titluri) cu o grafica fenomenala, dar si pentru politica adoptata. In repetate randuri, cei de la Nutaku au sustinut in mod public drepturile comunitatii LGBTQ+, ceea ce le-a adus si mai multi fani.

Scaunul pentru gaming le promite utilizatorilor calitatea si profesionalismul pe care produsele Nutaku le-au oferit dintotdeauna. Astfel, scaunul include un spatar ajustabil, o perna pentru gat confortabila care ofera pozitia perfecta atat pentru gaming, cat si pentru autosatisfacerea erotica.

De asemenea, scaunul poate fi inclinat la diferite grade, iar designul unic ofera suportul ideal pentru orice pozitie dorita. Indiferent daca te joci online sau cu tine insuti (sau poate ambele), scaunul te ajuta sa gasesti pozitia ideala pentru a atinge gradul maxim de satisfactie pe care il cauti.

Produsul a fost testat in SUA si Canada si s-a epuizat instantaneu. Avand in vedere succesul de care s-a bucurat aceasta inventie, in momentul de fata, toata lumea asteapta ca Nutaku sa puna la vanzare mai multe scaune de gaming pentru adulti si sa le puna la vanzare in toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *