Vreți să fiîi populari? Răspunsul e simplu: Deveniți influenceri pe TikTok! În ultimii doi ani, acesta a devenit mai mult decât o platformă de entertainment, e un adevărat trend. Adolescenți și chiar persoane mature și-au creat conturi pe TikTok și au început să urmărească trendurile.

Cele mai urmărite categorii

Cea mai urmărite videouri sunt cele de lipsync, dance challenge, farse. Astfel că cea mai urmărită categorie este cea de entertainment, urmată de dans, farse, sfaturi de frumusețe și de viață, dar și videouri despre cum să îți renovezi rapid și ușor camera. Cei de la Mediakix au realizat un top al celor mai vizualizate videouri pe baza #urilor.

În ceea ce privește importanța hashtag-urilor, după cum am mai discutat în alt articol de pe site-ul nostru, este foarte important să găsești hashtag-uri la modă, dar și care se potrivesc tematicii tale. Dacă hashtag-ul nu este legat de ceea ce postarea ta reprezintă, este posibil ca rezultatul să difere de ceea ce ți-ai propus tu. Găsește întotdeauna hashtaguri care pot fi identificate, care îi vor ajuta pe utilizatori să îți descopere conținutul și să informeze algoritmul TikTok despre ce este vorba!

De asemenea, nu uita să adaugi #romania pentru a te conecta cu audiența locală.

Top 15 Influenceri pe Tik tok

În această postare, vei descoperi 15 dintre cei mai creativi influenceri pe TikTok care merită urmăriți. Unii dintre ei fac skit-uri de comedie, în timp ce alții fac videoclipuri de dans și sincronizarea buzelor la melodii trending. Această listă nu se concentrează exclusiv pe dimensiunea audienței, ci se bazează în principal pe creativitate și calitatea conținutului. Aruncă un ochi asupra acestor 15 influenceri pe TikTok.

Acești 15 influenceri pe TikTok variază în ceea ce privește vârsta, naționalitatea, sexul și specializarea. Ceea ce au în comun este talentul de a distra, dovedit în mod clar de cantitatea urmăritorilor pe care i-au acumulat în doar câțiva ani. Utilizați această listă dacă trebuie vreodată să colaborați cu influencerii de pe TikTok sau dacă sunteți doar curioși pe cine să urmăriți pe platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *