Descoperă cum platforma Threads redefinește experiența social media. Aceasta facilitează creșterea organică, oferind influencerilor oportunități unice de conectare și promovare autentică.

Cunoscută și sub denumirea de Twitter-ul României, cum îi spun unii utilizatori, Threads a apărut în străinătate acum peste jumătate de an, dar în România a experimentat o creștere accelerată în mai puțin de o lună. Platforma reunește atât interfața, cât și funcționalitatea a două platforme apreciate: Instagram și Twitter.

În calitate de influencer sau creator de conținut, suntem conștienți că ai putea spune: „Încă o platformă? Nu am timp să creez conținut pentru toate platformele apărute peste noapte.” Suntem aici tocmai pentru a te ajuta în acest proces.

De ce să folosești Threads?

Lista de urmăritori de pe Instagram este preluată automat atunci când un utilizator decide să își creeze un cont pe Threads, facilitând astfel creșterea organică. De asemenea, multe branduri au ales să nu rateze această oportunitate oferită de Threads, deoarece au observat un beneficiu real. Absența reclamelor și un conținut care apare natural în Feed reprezintă un real atuu. Indiferent dacă promovezi produse sau servicii, fiecare platformă are propriul său public. Fără o targetare directă, există riscul să neglijezi anumite segmente de audiență.

Ce poți face pentru a crește pe Threads?

În primul rând, conectează-te cu persoane din domeniu, publicând o postare text standard în care să specifici tipul de persoane pe care dorești să le urmărești. De asemenea, poți urmărări direct persoanele relevante, utilizând listele deja existente ale influencerilor pe care îi cunoști.

Apoi, elaborează o strategie de postări (împreună cu un calendar de postări) și diversifică conținutul. De exemplu, într-o zi poți posta un sondaj de opinie, în alta o fotografie cu citate motivaționale, iar într-o altă zi să realizezi o serie în care să de zvolți un hashtag propriu.

Platforma fiind într-un stadiu incipient, nu există multe informații despre indexarea conținutului sau detalii despre algoritmul de bază. În schimb, poți experimenta cu diferite tipuri de conținut în intervale orare diferite pentru a obține statistici și un punct de referință.

Nu uita să abordezi orice activitate cu bună dispoziție, deoarece acest aspect se va reflecta în materialele create și, mai presus de toate, te va reprezenta în mod autentic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *