In ziua de astazi, multa lume se intreaba cat castiga un YouTuber, insa raspunsul exact nu este cunoscut decat de cei care au reusit sa isi faca un nume pe YouTube. Comunitatea de vloggeri romani este in continua dezvoltare si se intampla adesea ca cei care sunt in top pe YouTube Romania sa fie detronati de noii-veniti. Asadar, iata care sunt 11 dintre cei mai cunoscuti YouTuberi romani ai momentului!

Izabeloi – 2,76 milioane de subscriberi

De cativa ani, Izabeloi detine pozitia de top printre cei mai cunoscuti YouTuberi romani. De cele mai multe ori, videoclipurile ei prezinta DIY Slime. Ea mai are un canal de YouTube, unde are nu mai putin de 8,26 milioane de subscriberi. Cu toate acestea, continutul de acolo este integral in engleza, fiind adresat unui public mai larg decat cel din Romania.

Selly – 2,61 milioane de subscriberi

Selly este unul dintre cei mai tineri vloggeri romani. Continutul sau este foarte popular si datorita faptului ca face multe colaborari cu alti YouTuberi faimosi.

Bogdans Show – 2,55 milioane de subscriberi

A adunat aproape un milioane de subscriberi de la inceputul anului, urcand de pe pozitia 10 in top 3 in mai putin de 6 luni. Astfel, nu ar fi de mirare daca, pana la sfarsitul anului, il va depasi pe Selly sau o va detrona chiar pe Izabeloi.

MaxINFINITE – 2,49 milioane de subsriberi

MaxINFINITE este un canal de gaming si a fost unul dintre primii romani decernati cu un buton YouTube.

Andrei Terbea – 2,24 milioane de subscriberi

Andrei Terbea este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bun creatori de animatii din Romania. Desenele lui sunt ingenioase, subiectele abordate – diverse si majoritatea videoclipurilor sale sunt in engleza.

iRaphahell – 2,13 milioane de subscriberi

iRaphahell face muzica, posteaza videoclipuri de reactie, participa la provocari, colaboreaza cu alti vloggeri romani si altele. Si-a castigat faima inregistrandu-se jucand diferite jocuri.

Noaptea Tarziu – 1,81 milioane de subscriberi

Aceasta formatie romaneasca a luat nastere in anul 2014 si a dobandit notorietate pe YouTube prin cele peste 200 de videoclipuri postate. In continutul de pe YouTube, cei de la Noaptea Tarziu pariodiaza melodii romanesti, dar au si cateva melodii proprii.

Bianca Adam – 1,64 milioane de subscriberi

Bianca Adam este unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri romani multumita videoclipurilor in care abordeaza teme actuale din societatea romaneasca. De asemenea, produce muzica si participa la provocarile de ultima ora.

Vlad Munteanu – 1,58 milioane de subscriberi

In randul tinerilor YouTuberi cu peste 1 milion de subscriberi se numara si Vlad Munteanu. In ultima luna, liceanul a reusit sa adune multe vizualizari multumita continutului in care discuta modul in care a luat sfarsit relatia lui de 3 ani.

Dorian Popa – 1,64 milioane de subscriberi

Dorian Popa este unul dintre vloggerii romani care nu au capatat notorietate din YouTube, dar a reusit sa adune un numar impresionant de subscriberi pe aceasta platforma.

Doi Degeaba – 1,33 milioane de subscriberi

Acest canal posteaza filmulete animate care surprind viata studentilor romani. Actiunea videoclipurilor se petrece in caminul studentesc, pe bancile facultatii sau in parcuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *