Daca esti un student in cautarea unei surse suplimentare de venit, te afli unde trebuie! In cele ce urmeaza, vei descoperi cateva joburi studenti care iti vor aduce bani online fara a-ti rapi din timpul dedicat studiilor.

Iata continuarea listei cu cele mai bune joburi studenti care pot fi desfasurate online, chiar de la tine de acasa. Partea intai o gasesti AICI.

11. Cumparatorul misterios

O industrie relativ noua se numeste „Mystery shopping”, in cadrul careia vei fi platit de catre agentii pentru a vizita diferite companii si a oferi un feedback sincer despre activitatea acestora. Varianta online a acestui serviciu este oferita de „tasking apps”, precum FieldAgent, VoxPopMe, StreetBees sau BeMyEye. In Romania, poti opta pentru Mkor.ro.

12. Meditatii online

Daca esti un student constiincios, ai putea sa castigi bani predandu-le altor invatacei. Pentru platforme precum Udemy, Superprof sau UK Tutors, trebuie sa cunosti limba engleza, dar site-uri precum LectiaOnline.com te pun in legatura cu elevi romani.

13. Cumpara si vinde nume de domenii

Numele unui domeniu nu este decat o adresa web (cum ar fi „bani-online.ro” sau „libertatea.net”) insotita de o extensie (.com, .ro, .net etc.) Te costa mai putin de 1 dolar sa inregistrezi un domeniu cu GoDaddy.com, insa cineva ar putea sa-l cumpere de la tine cu sume fenomenale. De pilda, numele Cars.com a fost cumparat cu 872 de milioane de dolari, deci te poti astepta la orice! Poti pune domenii la vanzare folosind platforma Sedo.com.

14. Fa bani utilizand motoarele de cautare

Daca vrei sa faci bani online fara prea mult efort, instaleaza aplicatia Qmee.ro, care te plateste de fiecare data cand folosesti motoarele de cautare puse la dispozitie de Google, Bingo sau Yahoo. Suplimentul de browser Qmee iti permite sa colectezi banii oricand doresti.

15. Vinde-ti pozele

Esti un fotograf talentat? Ai surprins cateva imagini deosebit de reusite? Daca le pui la vanzare pe Adobe Stock sau Getty Images, te poti alege cu o suma decenta de bani online.

16. Freelancing

Freelancing-ul este perfect pentru un student bine organizat. Pe langa faptul ca poti lucra de oriunde vrei, tu iti alegi proiectele si clientii si esti platit foarte bine. Inscrie-te pe UpWork.com, Freelancer.it sau Workana.com si descopera ce joburi freelancing ti se potrivesc.

17. YouTube

sursa foto: VideoTutorial.ro

Programul de parteneriat YouTube te rasplateste pentru efortul si dedicarea cu care creezi videoclipuri pentru platforma lor. Daca reusesti sa aduni peste 1000 de abonati, vei castiga bani online direct de la YouTube.

18. Scrie subtitrari pentru videoclipuri

Site-uri precum Rev.com iti pun la dispozitie joburi online prin care poti adauga subtitrari pentru diferite videoclipuri. Dupa ce treci de examenul de limba, vei fi platit prin PayPal si vei castiga aproximativ 240 de dolari pe luna.

19. Devino un „Clickworker”

Ideea de Clickworker se bazeaza pe conceptul de „internet crowd-sourcing”, in care companiile ofera sarcini minore, care trebuie executate cat mai rapid. Acest microjob iti va aduce in jur de 10 dolari pe ora.

20. Introducere de date

Desi exista programe menite sa proceseze informatii, acestea au nevoie de ajutor cand convertesc documentele scrise manual intr-un format digital. Gasesti astfel de job-uri pe site-uri ca Fiverr sau Upwork.

Desi lista de joburi studenti nu este complet epuizata, pana acum ar fi trebuit sa gasesti ceva care ti se potriveste. Dupa cum ai observat, metodele de a obtine bani online sunt care mai de care mai creative si atractive! Incearca-le si bucura-te de studentia traita cu mai multi bani in buzunar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *