Cand vine vorba de cat se castiga din videochat, raspunsurile pot varia. Depinde de experienta ta, de tehnicile de seductie, de talentul de comunicare, precum si de cateva aspecte tehnice, cum ar fi tipul de site pe care alegi sa lucrezi.

Daca primele aspecte se pot imbunatati cu timpul si nu ai nevoie de experienta pentru a te angaja intr-un studio de videochat, trebuie totusi sa decizi daca preferi sa lucrezi pe un site premium sau pe unul freemium. Aproape toate site-urile de videochat pot fi impartite in aceste doua categorii, insa intrebarea importanta este care alegere isi va aduce mai multi bani din videochat si unde te vei simti mai confortabil.

Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te hotarasti spre care dintre cele doua optiuni te vei indrepta!

Premium sau freemium – Care este diferenta?

Cand a aparut industria de videochat, erau folosite site-urile de tip direct privat. In cadrul acestora, membrii site-ului nu puteau sa comunice decat prin text cu modelele si, pentru a le vedea, erau nevoiti sa plateasca o suma de bani. Cu timpul acestea au disparut, iar acum sunt recomandate cele free to private (premium) sau cele free only (freemium).

Spre deosebire de site-urile direct privat, pe cele premium, utilizatorii au acces la un preview gratuit, in care pot vedea modelele. Pentru a porni un chat privat cu modelul care ii intereseaza, acestia trebuie sa aleaga optiunea “Start Private”. Conversatia privata este cea care aduce castiguri din videochat.

Site-urile freemium sunt ultimele aparute. Si aici se pastreaza optiunea de chat privat, insa aceasta nu este folosita foarte des. Modelele sunt in free chat mai tot timpul si fac bani din videochat prin optiunea de tips.

Care site-uri iti aduc castiguri din videochat in cel mai scurt timp?

Daca esti noua in acest domeniu si vrei sa obtii bani din videochat cat mai rapid, diferenta dintre premium si freemium ar putea juca un rol important in decizia pe care o iei. Site-urile freemium iti aduc bani din videochat mai rapid, insa aceasta metoda nu functioneaza decat daca te afli in colaborare cu un studio de videochat care dispune de un volum impresionant de munca.

In caz contrar, ar trebui sa te indrepti spre un site de videochat premium, unde iti va fi mai usor sa obtii castiguri din videochat. Desi va trebui sa astepti o perioada pentru a strange bani, sumele la care ajung fetele care fac modeling online pe site-uri premium iti taie repiratia – gandeste-te doar ca venitul mediu lunar este de 5.000 de lei.

Poti sa pastrezi legatura cu membrii?

Aceasta este alta mare diferenta intre cele doua tipuri de site-uri. In timp ce optiunea premium iti va interzice sa faci schimb de WhatsApp, Skype, Instagram s. a. cu clientii site-ului, cel freemium iti permite sa pastrezi comunicarea cu acestia si in afara programului. Depinde de tine daca vezi acest aspect ca pe un avantaj sau dezavantaj. Te poti bucura de faptul ca ai putea sa scoti bani in plus de la membrii site-ului sau poti rasufla usurata stiind ca identitatea ta personala este 100% protejata.

In final, alegerea iti apartine!

Acum ca stii cum se deosebesc site-urile premium de cele freemium, poti alege ce e mai bine pentru tine! Ai aflat cat se castiga din videochat si cum opereaza cele doua tipuri de site-uri, asa ca nu iti mai ramane decat sa optezi pentru cel care ti se potriveste cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *