In lumea YouTube, Anthony Padilla este o figura foarte cunoscuta. Are milioane de abonati, iar seria lui faimoasa “I spent a day with…” aduna zeci de mii de vizualizari, like-uri si comentarii pentru fiecare postare noua.

Cu toate acestea, Padilla a stabilit un nou record personal in momentul in care a postat videoclipul “I spent a day with FAMOUS CAM GIRLS”. Abordand un subiect actual si captivant, YouTuberul a reusit sa ajunga la un numar impresionant de view-uri chiar din prima zi in care a postat videoclipul pe YouTube.

In mare parte, videoclipul lui prezinta interviuri cu fete care lucreaza in industria de modeling online din Los Angeles, California. Discutia lor este autentica, sincera si amuzanta. Padilla le intreaba pe fete ce le-a convins sa lucreze intr-un studio videochat, ce au invatat din experienta in acest domeniu sau le cere sa descrie cum a decurs prima lor zi la noul loc de munca.

Videoclipul realizat de Anthony Padilla ar trebui sa fie vizionat de oricine, nu doar de persoanele care lucreaza in domeniul modelingului online. Multumita comunicarii deschise pe care acesta a avut-o cu fetele din videochat, “I spent a day with FAMOUS CAM GIRLS” este o reprezentare reala a ceea ce inseamna sa lucrezi in industria de videochat.

Iata o parte din intrebarile pe care Padilla le-a pus fetelor si cateva raspunsuri memorabile pe care le-a primit!

Le spui celor din jur ca lucrezi ca model online?

„Da, sunt foarte deschisa in privinta asta. De asemenea, sunt foarte mandra cand le spun oamenilor care este jobul meu – asa am observat ca nu au curajul sa comenteze nimic despre asta.”

„Da, mai ales cand stau de vorba cu alte femei. Mi s-a intamplat ca barbatii sa nu se controleze cand afla ce meserie am si se comporta ciudat. De aceea, daca e cineva cu care nu ma simt confortabil, ii zic ca fac altceva.”

Care sunt limitele pe care le impui?

„Exista anumite chestii pe care le refuz. Daca cei cu care vorbesc vor sa imi ceara ceva, trebuie sa imi trimita de fiecare data tips si asta numai dupa ce am fost eu de acord cu ceea ce vor. De asemenea, sunt anumite activitati pe care multa lume le face, dar eu nu sunt de acord cu ele, asa ca nu le ofer pur si simplu, ceea ce e in regula.”

„Nu fac niciodata ceva ce nu-mi doresc. Mi s-au oferit sute de mii de dolari si tot am refuzat. De exemplu, anumiti membri mi-au cerut sa stau nemiscata pentru mult timp si mi s-a parut ca e ceva dubios la mijloc, asa ca nu am vrut.”

Cat se castiga din videochat?

„Mult. De multe ori, simt ca sunt platita mai mult decat as merita.” (Rade…)

„Uneori simt ca sunt platita mai mult decat e cazul, dar nu ma plang. Cand am inceput sa lucrez ca model online, in 2016, nu mi-a venit sa cred cat am castigat intr-o luna, mi se parea incredibil!”

Care a fost cel mai castigat obtinut intr-o singura zi?

„Odata am castigat 1800 de dolari intr-o singura sesiune de videochat.”

„Cel mai mare castig a venit dintr-un tips de 3600 de dolari.”

Ai mai multa incredere in tine de cand lucrezi in videochat?

„Clar. Inainte sa ma angajez la un studio videochat, nu imi placea deloc de mine si acum ma iubesc pe mine insami asa cum sunt.”

„Da, 100%! M-a facut sa ma inteleg mai bine si sa ma accept asa cum sunt. Am descoperit ca nu poti sa-i iubesti pe altii daca nu te iubesti pe tine, iar acum toate relatiile din viata mea s-au imbunatatit.”

La finalul interviului, YouTuberul simuleaza o discutie de videochat cu fetele. Sincera si autentica, aceasta te poate ajuta sa intelegi ce implica aceasta meserie cu adevarat!

Concluzia pe care Padilla a tras-o la sfarsitul zilei petrecute cu modelele online este foarte simpla: odata ce decizi sa te angajezi la un studio videochat, vei avea parte de nenumarate avantaje, banii si increderea in sine fiind doar cateva dintre ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *