Pandemia de coronavirus a reprezentat un moment nefast pentru multe afaceri, insa nu si pentru videochat! Cifrele demonstreaza ca aceasta industrie a explodat la nivel mondial in prima jumatate a anului 2020.

Cu siguranta, ai auzit deja despre videochat! Insa esti sigura ca stii care este adevarul din spatele acestei industrii? Iata 5 aspecte care s-ar putea sa te faca sa privesti modelingul online cu alti ochi si care s-ar putea sa te convinga sa incerci si tu acest domeniu.

  1. Lucrezi legal

Videochatul, sau modelingul online, este o activitate care respecta legislatia in vigoare. Cand decizi sa te angajezi la un studio videochat, vei semna un contract legal, in care vor fi prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. Din acest motiv, va trebui sa prezinti cartea de identitate prin care dovedesti, printre altele, ca ai depasit varsta minima de 18 ani.

Bineinteles ca trebuie sa alegi un studio videochat de incredere, cum ar fi Global Studio, Kendra sau Studio20, un business pe care presa romana il catalogheaza drept un exemplu de onestitate, corectitudine si legalitate.

  1. Poti lucra de acasa

Desi cat se castiga din videochat intr-un studio nu se compara cu sumele pe care le faci de acasa (veniturile sunt mai mari de 3 pana 10 ori), ai totusi optiunea de a lucra de la tine de acasa. Daca vrei sa lucrezi cu un anumit studio, dar acesta nu exista in orasul tau, poti face videochat de acasa si poti castiga sume impresionante de bani online.

Totusi, retine ca ai nevoie de Internet cu viteza optima, dar si de echipamente profesionale. In cazul in care nu detii o camera video cu o rezolutie foarte buna, ar fi cazul sa iti cumperi una. Cand vei incepe sa obtii castiguri din videochat, investitia facuta va fi compensata.

De asemenea, alege un studio videochat de incredere, care te ajuta atunci cand intampini probleme de ordin tehnic si care iti ofera sesiuni de training chiar si daca nu esti prezenta fizic in locatia lor.

  1. Exista versiunea de chat non-adult, in care nu trebuie sa te dezbraci

Nu multa lume stie asta, dar poti face videochat non-adult, pentru care nu este nevoie sa te dezbraci. Dupa cum ii spune si numele, industria de videochat implica doua componente, cea de video si cea de chat. Industria de modeling non-adult este axata, in principal, pe cel de-al doilea element, pe discutii. Multi dintre cei care apeleaza la servicii de videochat au nevoie de cineva cu care sa vorbeasca, moment in care iti poti folosi skill-urile de comunicare pentru a face bani online.

  1. Identitatea ta este protejata

Un studio videochat legal iti garanteaza ca identitatea ta va ramane 100% confidentiala, lucrand sub un pseudonim. Mai mult, site-urile cu care colaboreaza studiourile de incredere nu permit membrilor romani sa interactioneze cu modelele din Romania. Astfel, ramane la latitudinea ta daca ii vei informa sau nu pe cunoscuti ca esti model online.

  1. Cat se castiga din videochat?

Poate ca articolul de fata trebuia sa inceapa cu aceasta informatie, pentru ca atunci cand vei afla cat se castiga din videochat, vei fi uimita. Trebuie sa stii ca un model online aflat la inceput de cariera are un castig garantat de 1000$ in primele trei luni. Cu timpul, unele modele fac de 4-5 ori mai multi bani.

Imagineaza-ti ca vei castiga toti acesti bani online, lucrand legal, in timp ce identitatea iti este protejata! Nu va fi neaparat nevoie sa te dezbraci, ci este suficient sa ii seduci pe interlocutori prin cuvinte. Toate aceste avantaje au facut din videochat unul dintre cele mai profitabile business-uri ale momentului.

Daca vrei sa faci modeling online, nu iti lipseste decat putin curaj pentru a face primul pas. Odata ce ai luat aceasta decizie, studioul cu care lucrezi iti va fi alaturi la fiecare pas pe care il faci pe acest drum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *