Dezvoltatorii de la Rockstar Games, companie detinuta de Take Two, au anuntat ca lansarea urmatorului joc GTA va fi plina de surprize!

Amatorii de gaming sunt entuziasmati dupa declaratia facuta de Strauss Zelnick, CEO Take Two. Zvonurile legate de versiunea a sasea a jocului Grand Theft Auto circula de mult timp, insa declaratia facuta la inceputul lunii iunie a pus din nou lumea jucatorilor de GTA pe jar.

Intr-un interviu, Zelnik a spus ca GTA 6 se afla inca in faza de dezvoltare, insa a lasat sa se inteleaga ca lansarea jocului va veni la pachet cu o mare surpriza, menita sa ii avantajeze pe fanii jocului. Astfel, in momentul de fata, se dezbat trei optiuni.

In primul rand, se crede ca GTA 6 va fi oferit la un pret extrem de mic, avand in vedere faptul ca jocul s-a vandut „ca painea calda” in timpul pandemiei de coronavirus. Alti experti in domeniul marketingului si al gaming-ului spun ca GTA 6 va putea fi achizitionat la pachet cu GTA 5. Iar cei mai optimisti se asteapta ca Rockstar Games sa ofere ultima versiune de GTA gratis.

Desi Zelnick a refuzat sa faca declaratii directe referitoare la lansarea pe care lumea gaming-ului o asteapta „cu sufletul la gura”, CEO-ul Take Two a apelat la o anecdota menita sa incite si mai mult curiozitatea gamerilor.

Acesta a comparat situatia actuala cu momentul in care se afla compania lui cand a lansat NBA 2K Online. Lansarea jocului era programata in intervalul 2010-2012, insa s-a hotarat amanarea acesteia in momentul in care si-au dat seama ca jocul lor are nevoie de update-uri.

Astfel, au ales sa amane lansarea oficiala pentru a optimiza jocul NBA 2K Online si a oferi cea mai buna versiune a acestuia. Gandirea strategica adoptata in acel moment a fost rezumata de Zelnick, dupa cum urmeaza: „Nu putem anticipa cum vor reactiona clientii, dar ceea ce stim sigur este ca, daca nu suntem inovativi, vom ramane in urma.”

Au pregatit o noua versiune a jocului, intitulata NBA 2K Online 2, iar rezultatul obtinut a fost cel scontat. Zelnick povesteste ca atunci cand NBA 2K Online 2 a fost lansat, a fost un succes fenomenal: „Audienta nu a plecat nicaieri, ba chiar a crescut. Ambele versiuni ale jocului aduna in continuare castiguri fenomenale!”

Din analogia facuta de Zelnick, se poate intelege ca are de gand sa procedeze intr-un mod asemanator si in cazul jocului GTA6. In cazul in care compania americana va folosi aceeasi strategie si pentru noul GTA, se preconizeaza ca incasarile castigate vor depasi prognozele stabilite.

Jurnalistii au incercat sa obtina mai multe informatii legate de lansarea oficiala GTA6, intrebari la care Zelnick a raspuns: „Nu o sa o anuntam. Nu vom anunta cand o vom anunta. Si nu vom anunta strategia cu privire la anuntarea acesteia nici atunci cand o vom anunta; nici despre strategia de anunturi care inconjoara anuntarea strategiei. Alte intrebari?”

Din acest motiv, se preconizeaza ca GTA6 nu va fi lansat pana in 2021, desi multi gameri sunt de parere ca acest moment poate fi amanat si pana in 2022. Pana atunci, pasionatii jocului online urmaresc cu nerabdare stirile legate de acest subiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *