Desi platforma de continut video aduna constant videoclipuri virale, doar cateva au ajuns in topul celor mai apreciate clipuri TikTok in prima jumatatea a anului 2020. In momentul de fata, TikTok este cea mai descarcata aplicatie a momentului, cu zeci de mii de utilizatori activi.

Care este reteta unui clip viral pe TikTok?

Este greu de aproximat care sunt criteriile pe care un videoclip trebuie sa le intruneasca pentru a deveni viral pe TikTok. Observand lista de videoclipuri apreciate, intelegi ca totul se reduce la conjunctura si la cateva aspecte unice, multe dintre ele neintentionate.

Pagina For You din TikTok beneficiaza de un algoritm misterios, care sorteaza videoclipurile care ar putea atrage cele mai multe vizionari. Desi algoritmul a fost controversat, trebuie admis ca nu este singurul motiv pentru care videoclipurile ajung sa adune mii si chiar milioane de vizualizari.

Uneori cheia succesului consta in formatul videoclipului realizat. Limita de timp (sub 1 minut) garanteaza faptul ca orice continut este scurt si la obiect. Alta explicatie pentru popularitatea aplicatiei consta in cat de simplu este sa distribui videoclipurile de aici pe orice alta platforma online.

Cele mai apreciate clipuri din prima jumatate a lui 2020

Cei de la Screen Rant au creat o lista cu cele mai vizionate clipuri de pe TikTok in prima jumatate a anului 2020, admitand ca lista ar putea fi complet schimbata pana la sfarsitul acestui an. Iata care sunt acestea!

Just Maiko – AhiChallenge: 25.2 milioane de like-uri

@justmaiko

its official: we are the CEO’s of this sound?‍♂️? @justjonathan14

♬ AhiChallenge – elrodcontreras

Nimeni nu ar trebui sa fie surprins de faptul ca cel mai popular clip de TikTok este un dance challenge. Se spune ca atunci cand vrei sa participi la o astfel de provocare, exista trei secrete pentru a obtine un clip viral. Iata ce poti sa introduci pentru a te asigura ca vei avea parte de cat mai multe aprecieri, vizualizari si distribuiri:

  • Fii extrem de atractiv;
  • Adu un animal dragut in clipul tau;
  • Adu un copilas dragut in clipul tau.

Dupa cum vezi, @justmaiko a respectat ultima regula din aceasta lista si a reusit sa creeze cel mai apreciat clip de pe TikTok pana in momentul de fata.

Kison Kee – Spilled Milk: 22.9 milioane de like-uri

@kisonkee

You guys (literally) asked for this ? #comedy #fyp #wtbdijw

♬ original sound – kisonkee

Canalul lui @kisonkee il prezinta pe TikToker cazand in timp ce poarta doua pahare in loc de pantofi. Cel mai mare succes al lui este cel in care cade cu o sticla de lapte.

The Rock – Best Friends Check: 21.9 milioane de like-uri

@therock

@imkevinhart is getting nothing but coal this year. #badsanta

♬ All I Want for Christmas is YOU –

The Rock – All I Want For Christmas: 20.6 milioane de like-uri

@therock

@imkevinhart is getting nothing but coal this year. #badsanta

♬ All I Want for Christmas is YOU –

Dwayne Johnson si-a castigat popularitatea multumita filmelor in care a jucat, insa este foarte cunoscut si pe TikTok. De aceea, urmatoarele doua pozitii din acest top sunt ocupate de doua clipuri postate de @therock.

Just Maiko – Hips Don’t Lie: 18.8 milioane de like-uri

@justmaiko

this is officially my favorite trend?? @javierr @justjonathan14

♬ Hips Don’t Lie – soymiguelgon

Alt videoclip de la @junmaiko in care danseaza pe scari rulante, alaturi de un copil simpatic. Acest clip are un final surprinzator, numai bun pentru a castiga like-uri!

Acestea sunt clipurile din top 5 cele mai apreciate clipuri pe TikTok din prima jumatate a anului 2020. Ramane de vazut cum se va modifica aceasta lista in urmatoarele 6 luni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *