Cele mai profitabile joburi in 2020 suna mult mai diferit, acum ca am fost „loviti” de aceasta pandemie globala. Digi24 raporta in luna Iunie 2020 ca aproximativ 1 milion de oameni si-au pierdut slujbele pe timpul pandemiei. Nu e de mirare, avand in vedere faptul ca multe companii au trebuit sa isi inchida birourile si foarte multe joburi au devenit inutile.

Dar care sunt cele mai profitabile joburi in 2020 si ce e nevoie sa faci ca sa primesti un post in companiile care cauta personal? Afla totul in randurile care urmeaza: 

Asistent la domiciliu

Aceasta meserie este la mare cautare atat in Romania, cat si in afara. Pe masura ce populatia imbatraneste sau se imbolnaveste, increderea in sistemul medical scade, din ce in ce mai multe persoane aleg asistentii la domiciliu.

Nu e simplu sa ai grija de persoane bolnave, cu dizabilitati sau batrane, tocmai de aceea acest tip de job este bine platit. Cat de bine platit? In Romania porneste de la 3000 lei, iar, daca urmezi cursuri de asistenti, acesta poate creste cu pana la 40% mai mult.

Instalator de instalatii sanitare si gaze

Posibil ca tipul acesta de job sa nu fie chiar cel la care ai visat inca din copilarie si nu te gandesti la el ca fiind unul dintre cele mai profitabile joburi in 2020. Afla ca, pe masura ce meseriasii din Romania sunt mai putini, sunt din ce in ce mai cautati. Daca iti faci treaba bine, ai sansa sa faci o mica avere din aceasta meserie.

Cat castiga un instalator in Romania? Salariul porneste de la 1.500 de lei pe luna si poate ajunge la 1.500 – 2.000 de euro net.

Trainer videochat

Inainte sa iti rotesti ochii, acum ca studiourile de videochat si job postingurile pentru modele de videochat au impanzit toate canalele de joburi, intreaba-te de ce au avut un succes atat de mare. Printre multele meserii care au aparut de curand in peisajul locurilor de munca, una dintre ele pare extrem de interesanta: trainer de videochat.

Ce presupune acest job? Trebuie sa monitorizezi si sa inveti modelele cum trebuie sa se prezinte pe camera, activitate de supervizare si ajutor.

Suna destul de simplu iar salariul e atractiv, pornind de la 3000 lei, dupa spusele celor de la Studio20

Ia in vedere ca, pentru a deveni trainer videochat nu ai nevoie de o specializare anume sau vreo diploma. Drept urmare, vedem acest job ca fiind unul dintre cele mai profitabile joburi in 2020. 

Afiliat Marketing

Unul dintre cele mai profitabile joburi in 2020 si cele mai la moda, marketingul afiliat e unul dintre joburile prin care faci bani online destul de repede.

In functie de cat de mult timp investesti in ceea ce faci si cat de bine stii sa speculezi piata, poti ajunge la sume colosale intr-un timp mimin. Noi am scris destul de mult despre marketingul afiliat si ce presupune jobul aici, arunca un ochi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *