Trendurile TikTok sunt surprinzatoare si trebuie sa fii creativ si original pentru a tine pasul cu ce este in trending pe TikTok. Cu toate acestea, lunile trecute au condus la o noua provocare, prin care se aduna mii de vizualizari.

Cunoscută ca ‘Netflix Predicts Your Future’ Challenge (tr. provocarea „Netflix iti prezice viitorul”), aceasta presupune un joc in care Netflix este folosit pe post de oracol. Daca vrei sa devii viral pe TikTok, ar trebui sa participi si tu la aceasta. Descopera, in cele ce urmeaza, ce implica noua provocare si ce reguli trebuie sa respecti pentru a te alatura acesteia.

@gracebergie

It cut off but we LOST OUR SHIT THIS IS REAL WAIT TILL THE END PLEASE #fyp #netflix

♬ original sound – gracebergie

Din clipurile postate pe TikTok, provocarile ocupa un loc aparte, fiind extrem de populare. Desi unele dintre ele au un scop umanitar sau promoveaza un brand, exista si provocari care isi propun doar sa ilustreze abilitatile creative ale creatorului de continut.

Aparuta in timpul pandemiei de coronavirus, provocarea ‘Netflix Predicts Your Future’ a devenit extrem de populara intr-un timp foarte scurt. Cum functioneaza? Un creator de continut de pe TikTok utilizeaza interfata Netflix pentru a descoperi ce i-a pregatit viitorul.

Cea care a lansat aceasta provocare este @gracebergie. Intr-un clip de pe TikTok, ea i-a citit viitorul prietenei ei folosind Netflix. Rezultatul a fost amuzant si neasteptat, cand primele cuvinte ale personajului de pe Netflix au fost: “She passed away” (tr. „A murit”). De atunci, mai multi TikTok-eri au preluat provocarea si au obtinut mii de vizualizari.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la provocare?

Daca vrei sa te inscrii in provocarea TikTok, trebuie sa tii cont de regulile acesteia. Trebuie spus de la inceput ca avantajul acestui challenge este ca nu necesita foarte multa editare, ceea ce inseamna ca vei reusi sa produci continut viral simplu si rapid. Iata ce trebuie sa faci!

1. Deschide aplicatia Netflix. Pentru a incepe provocarea, trebuie sa fii conectat cu contul tau pe Netflix. Desi majoritatea TikTok-erilor folosesc un televizor pentru accesarea platformei, acest aspect nu este relevant, deci poti folosi orice device doresti.

2. In bara de cautari, introdu prima litera a numelui tau. Rezultatele afisate ar trebui sa includa o lista de filme, seriale, documentare sau show-uri diverse.

3. Alege un numar intre 1-10. In functie de numarul ales, da click pe rezultatul obtinut la pasul anterior. De exemplu, daca numele tau incepe cu F si ai ales numarul 3, alege al treilea film sau serial afisat in momentul in care ai scris litera „f” in bara de cautari.

Daca ai nimerit un serial, vezi cate sezoane are si alege un numar dintre acestea. Cand ai ajuns in sezonul respectiv, procedeaza la fel cu numarul de episoade.

4. Alege un numar de la 1 la X (numarul de minute din episodul/filmul respectiv).

5. Alege un numar de la 1 la 60 pentru a afla la care secunda se afla previziunea ta pentru viitor.

Pro tip! Daca vrei ca alegerea ta sa fie impartiala, poti folosi un generator de numere aleatorii.

Acum esti gata sa afli ce iti prezice viitorul cu ajutorul aplicatiei Netflix! Este esential sa inregistrezi tot procesul pentru a-l putea distribui. De asemenea, nu uita sa utilizezi hashtagul #NetflixPredicts atunci cand postezi filmuletul pe TikTok!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *