Nimeni nu se indoieste de faptul ca TikTok este aplicatia care s-a bucurat de cel mai mare succes in anul 2020. Desi alte platforme au incercat sa copieze modelul acestei aplicatii (de pilda, Triller sau Instagram Reels), niciuna nu a reusit sa doboare recordul stabilit de TikTok in acest an.

Gandeste-te doar la faptul ca, in momentul de fata, TikTok are peste 800 de milioane de utilizatori activi in toata lumea si ca a fost descarcata de mai mult de 2 miliarde de ori. In medie, un utilizator petrece 52 de minute pe zi aici si zilnic sunt vizualizate aproximativ 1 miliard de clipuri pe TikTok.

Iar atunci cand vorbim de bani din TikTok, cifrele devin si mai impresionante! De aceea, ti-am pregatit un top cu cei mai bine platiti TikTokeri din lume. Vei observa ca toti castiga peste 1 milion de dolari si ca, primele patru pozitii din top, sunt ocupate de femei care nu au mai mult de 25 de ani. Descopera mai multe in continuare!

1. Addison Rae Easterling – 5 milioane $

Easterling si-a inceput cariera pe TikTok participand la diferite Dance Challenges. Intr-un timp foarte scurt a adunat peste 1 milion de urmaritori. Din acest moment, Easterling a inceput sa colaboreze cu diferite branduri, primul dintre acestea fiind Fashion Nova. Principala ei sursa de venit este reprezentata de vanzarea de produse sub brand personal, dar si de sponsorizarile primite din partea diferitor companii, precum Reebok sau Daniel Wellington.

La mai putin de un an dupa ce si-a deschis contul de TikTok, Addison s-a asociat cu American Eagle, aspect ce i-a permis sa apara si in media traditionala, la televizor, radio sau in panouri publicitare. A lansat o linie de make up, Item Beauty, si a inceput un podcast alaturi de mama ei, Mama Knows Best. Toti acesti pasi au transformat-o pe Easterling in cel mai bogat TikToker.

2. Charli D’Amelio – 4 milioane $

Tot cu videoclipurile in care danseaza si-a inceput si Charli D’Amelio cariera de pe TikTok. La putin timp, a fost invitata sa deschida un concert pentru Jonas Brothers, sa faca transmisii pentru Prada de la Paris Fashion Week pe TikTok, sa participe la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, dar si la reclame difuzate la SuperBowl. Toate acestea s-au intamplat cand Charlie avea doar 15 ani.

3. Dixie D’Amelio – 2.9 milioane $

Sora lui Charli, Dixie D’Amelio, are peste 32 de milioane de followeri. Cele doua surori apar adesea impreuna in TikTok, aspect ce le permite sa isi imparta audienta. Ele detin o companie de produse cosmetice si una de haine, ceea ce le aduce si mai multi bani.

Cand Dixie D’Amelio si-a lansat primul single, Be Happy, acesta a urcat rapid pe locul 1 in YouTube, depasind videoclipul semnat de Kanye West si Travis Scott, care a aparut in aceeasi zi.

4. Loren Gray – 2.6 milioane $

@lorengray

glad I stuck around to see it

♬ Follow Kologuy – Kologuy

Pasiunea principala a lui Loren Grey este tot cantatul. Pentru ca nu reusea sa semneze niciun contract cu o casa de discuri, Loren a apelat la TikTok. Dincolo de faima pe care a castigat-o pe aceasta platforma, Loren a semnat contracte de colaborare cu Revlon, Hyundai si Burger King.

Acestea sunt cele mai bine platite creatore de continut de pe TikTok. Iata cine sunt TikTokerii care ocupa urmatoarele pozitii din acest top!

5. Josh Richards – 5 milioane $

6. Michael Le – 1.2 milioane $

7. Spencer X – 1.2 milioane $

Disclaimer! Topul de mai sus a fost oferit de revista Forbes, care a adunat aceste numere in urma unor interviuri cu TikTokeri, agenti de publicitate, investitori s.a. Lista a fost organizata luand in considerare exclusiv persoanele care au ajuns cunoscute multumita aplicatiei TikTok si a exclus conturile celebritatilor din alte medii, precum Dwayne Johnson, Jason Derulo, sau ale YouTuberilor care si-au transferat abonatii de pe YouTube pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *