Inainte de a descoperi care sunt cei mai cunoscuti lifestyle influenceri din Romania, trebuie sa intelegi ce reprezinta o cariera de influencer in acest domeniu.

Adevarul este ca oricine poate fi un lifestyle influencer, motiv pentru care definitia acestui termen variaza destul de mult. Acesti influenceri posteaza continut cu diverse momente din viata lor, avand un profil versatil, in care urmaritorii lor se pot regasi cu usurinta.

Cum poti sa devii un lifestyle influencer?

Daca vrei sa devii un astfel de influencer, trebuie sa iti expui viata si fiecare pas pe care il faci. Fie ca este vorba de o excursie, de o noua mancare pe care o incerci sau de exercitiile pe care le faci la sala, toate trebuie postate pe conturile tale de social media.

Rezultatul? Cei care te urmaresc se vor simti implicati in activitatile tale de zi cu zi si, cu timpul, vor capata senzatia ca sunteti prieteni si ca pot avea incredere in tine. Trecand prin aceleasi experiente ca tine, relatia dintre voi va deveni autentica si unica.

Ca lifestyle influencer, vei fi mai apropiat de audienta ta decat orice alt tip de influencer. Followerii tai vor avea incredere in tine, vor veni la tine pentru trucuri, iti vor da recomandari si vor incerca sa reproduca o parte din lucrurile pe care tu le faci.

Acest tip de relatie este cel preferat de brandurile care cauta influenceri care sa le promoveze produsele sau serviciile oferite. De exemplu, daca o firma vrea sa vanda un produs de machiaj, este mai bine sa mearga la un lifestyle influencer decat la unul din zona de Beauty, Motivul este ca cel dintai are mai multe sanse sa isi inspire audienta sa incerce produsul respectiv.

Cine sunt cei mai cunoscuti lifestyle influenceri romani?

Pentru a determina care sunt cei mai cunoscuti influenceri romani din domeniul lifestyle, trebuie examinate cateva criterii. De pilda, trebuie sa vezi cati followeri pe Instagram au, care este rata de engagement la postarile lor si care este nisa pe care se concentreaza.

Un lifestyle influencer acopera si un alt domeniu decat cel de lifestyle. Cel mai adesea, acesti influenceri activeaza in zona de Fashion, Fitness sau Beauty, dar exista foarte multi influenceri care si-au castigat faima si prin zona de Celebrity, Food sau Parenting.

Descopera, in cele ce urmeaza, cateva nume cunoscute din zona de lifestyle influencer marketing Romania!

@11denisahodisan11 (Denisa Hodisan)

@misterpreda (Daniel Preda)

@pop.ovidiu.92 (Ovidiu Pop)

@brendapatea (Brenda)

View this post on Instagram

Best book?? ?

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

@mariusflorentinfit (Marius Florentin)

View this post on Instagram

Aestetics everywhere ?? Enjoy your weekend ??

A post shared by Marius Florentin (@mariusflorentinfit) on

@glammed_by_lorraine (Lorraine)

@tashfeen97 (Tashfeen Arshad)

@alexstoian_lifestyle (Alex Stoian)

View this post on Instagram

Conectare.

A post shared by Alex Stoian (@alexstoian_lifestyle) on

@nicolecherry (Nicole)

View this post on Instagram

Summer is a state of mind?

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry) on

@lauragiurcanu (Laura Giurcanu)

@ilinca.vandiciofficial (Ilinca Vandici)

@cristina.ich (Cristina Ich)

View this post on Instagram

‘90

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

@ioanagrama (Ioana Grama)

Acestea sunt doar cateva exemple de influenceri romani care au zeci de mii, unii chiar si sute de mii de urmaritori, care aduna o rata de engagement de peste 10% la postarile lor (comentarii si like-uri obtinute in mod organic) si care posteaza regulat pe contul lor de Instagram.

Daca vrei sa devii un lifestyle influencer, nu este suficient sa urmezi doar exemplele de influenceri oferite mai devreme. Trebuie sa fii creativ, sa oferi continut original si sa investesti in relatia cu audienta ta. Doar in acest mod te vei putea bucura de beneficiile financiare si nu numai oferite de un astfel de stil de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *