Jocurile de logica sunt mai interesante decat cele de noroc si ocupa mai putin timp decat cele de strategie. Un astfel de joc iti pune la incercare capacitatea de analiza si sinteza si iti dezvolta gandirea critica. Desi multi oameni se pot simti intimidati de unele jocuri de logica pentru adulti, sentimentul de satisfactie pe care il ai cand castigi este de neegalat!

Daca ai un simt analitic dezvoltat si ai experienta cu jocurile de logica si inteligenta, trebuie sa stii ca acestea iti pot aduce bani online. Profita de talentul tau innascut la aceste jocuri logice si castiga bani pe Internet!

1. Wealth Words

Daca iti place sa iei parte la jocuri logice precum trivia sau scrabble, trebuie sa incerci Wealth Words. Aceasta platforma iti ofera bani online de fiecare data cand castigi.

Daca ai peste 18 ani, nu trebuie decat sa accesezi site-ul WealthWords.com si sa iti creezi un cont. Ai posibilitatea de a cumpara jetoane direct din joc. Un token (jeton) costa 2 dolari si iti permite sa accesezi jocurile de pe site.

Totusi, retine ca fiecare joc este deschis pentru o perioada limitata de timp (24 de ore). Langa fiecare tabla de joc este afisat timpul ramas. Este important sa nu te inscrii intr-un joc pe care nu ai timp sa il duci la bun sfarsit. Odata ce ai trimis raspunsul tau, nu vei mai putea sa-l schimbi. Dupa aceea, poti alege sa rezolvi inca un cuvant sau poti parasi platforma de joc.

Fiecare joc de cuvinte incrucisate are o valoare initiala, de pilda 2.000 de dolari, 4.000 de dolari etc. Cand cele 24 de ore au trecut, numarul de raspunsuri corecte determina noua valoare a jocului. In mai putin de o ora, aceasta va fi impartita in mod egal catre toti jucatorii care au introdus raspunsuri corecte. Poti transforma banii primiti in jetoane sau ii poti incasa pe card.

2. HQ Trivia

Ai o cultura generala de invidiat? Cunosti multe date istorice, fapte diverse si alte detalii asemanatoare? Inseamna ca te pricepi la trivia (jocuri logice de cultura generala) si ar fi pacat sa nu obtii bani de pe urma cunostintelor tale.

HQ Trivia este o aplicatie mobila care iti aduce bani online daca raspunzi corect la intrebari de cultura generala. Nu trebuie decat sa joci cate 12 runde si, daca reusesti sa supravietuiesti pana la final, imparti premiul cu ceilalti participanti care au ramas in joc.

De asemenea, HQ Trivia aduce din cand in cand invitati surpriza, cum ar fi The Rock sau Robert De Niro. Este un joc foarte distractiv si este recomandat sa il joci impreuna cu prietenii tai. Astfel, banii pe care ii castigati pot fi investiti intr-o excursie sau o seara in oras.

3. Puzzle-uri de cuvinte

Aplicatia Perk.com te plateste daca rezolvi puzzle-uri sau cuvinte incrucisate. Odata ce ai instalat Perk, trebuie sa iti creezi un cont, sa alegi nivelul de dificultate si sa incepi jocul. Fiecare puzzle trebuie rezolvat in timpul alocat, daca vrei sa castigi puncte. Dupa ce ai castigat cateva jocuri, vei putea sa colectezi banii cu ajutorul aplicatiei Perk Wallet.

Daca vrei sa obtii puncte mai repede, cea mai buna strategie este sa joci in nivelul dificil, unde va trebui sa gasesti 5 cuvinte in 35 de secunde. Jucand astfel, vei obtine 4 puncte per minut. Un dolar este castigat la fiecare 1.000 de puncte.

Astfel, vei avea nevoie de aproximativ 4 ore pentru a obtine un dolar. Sigur, aceasta optiune de a face bani online este rentabila doar pentru cei care sunt cu adevarat pasionati de jocuri logice si de puzzle-uri de cuvinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *