Pentru cei care isi doresc o sursa suplimentara de venit, BeMyEye pare sa fie solutia cautata! Nu trebuie decat sa instalezi aplicatia pe telefon, sa iti faci un cont, iar banii vor veni la tine.

Ti se pare ca suna prea bine ca sa fie adevarat? Descopera, in cele ce urmeaza, cum functioneaza BeMyEye si care sunt criteriile pe care trebuie sa le intrunesti pentru a face bani din aceasta aplicatie.

Cum functioneaza BeMyEye?

Inainte de orice, trebuie sa stii ca aplicatia este gratuita, nu presupune achizitii ulterioare si este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Dupa ce ti-ai instalat aplicatia, este esential sa iti faci un cont (de preferat cu mailul personal) si sa introduci locatia ta. In cadrul platformei, vei gasi o harta in care sunt afisate mai multe misiuni. Dai click pe una dintre ele, citesti conditiile si instructiunile si, daca esti de acord cu acestea, te angajezi sa o duci pana la capat.

In ce consta o misiune?

Pentru a raspunde la intrebare, trebuie sa descifram intai conceptul de mystery shopper („cumparatorul misterios”). Rolul acestuia este extrem de important pentru companiile care fac research de piata si vor sa vada calitatea reala a serviciilor si produselor pe care le pun la dispozitie.

bani online bemyeye

Desi inovativa și utila, aceasta practica este destul de controversata. Reglementarile actuale stipuleaza faptul ca angajatii nu pot fi pedepsiti sau concediati pentru incidentele raportate in cadrul unei misiuni efectuate de un mystery shopper.

Revenind la aplicatia BeMyEye, trebuie sa stii ca exact acesta va fi rolul tau in cadrul misiunilor alese din aplicatie, cel de „cumparator misterios”. Ai la dispozitie un termen limita pana la care sa duci la indeplinire instructiunile primite. Dar care sunt acestea?

Misiunile variaza, astfel ca pot consta in chestionare scurte, in cautari de comori sau in sondaje de opinie efectuate de acasa. In cazul primului exemplu, va trebui sa mergi la un magazin si sa fotografiezi un produs, precum si codul de bare al acestuia. Uneori, ti se cere sa faci poze si la rafturile cu produse, sa spui cate obiecte sunt acolo s.a.

De asemenea, poti opta pentru o misiune mult mai simpla, care consta in completarea de chestionare sau sondaje, sarcina ce poate fi efectuata de oriunde te afli.

Marele avantaj este ca tu poti alege dinainte misiunea care ti se potriveste. Dupa ce ai incheiat-o, apesi butonul Done sau OK. In general, dureaza de la 5 minute pana la 48 de ore pana ce misiunea ta este verificata si aprobata.

Cum vei fi platit?

Dupa ce misiunea ta a fost verificata si s-a dovedit ca ai facut ceea ce trebuia, banii sunt livrati instantaneu in contul tau de utilizator. Recompensa consta in 1 euro. Suma poate fi transferata pe PayPal oricand doresti.

Odata ce ai primit banii, dai click pe casuta de Request Payment, introduci numarul de PayPal si primesti banii in cel mult 2 minute. Daca recomanzi aplicatia unui prieten si acesta se inregistreaza folosind codul tau referral, amandoi primiti 1 euro in plus la prima misiune efectuata.

Ce-i drept, de aici nu vei castiga sume colosale. Cu toate acestea, vei reusi sa faci niste banuti de buzunar intr-o maniera extrem de simpla si rapida, motiv pentru care merita sa instalezi BeMyEye.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *