Site-ul OnlyFans a introdus cateva schimbari legate de metoda de plata, iar utilizatorii acestei aplicatii o invinovatesc pe Bella Thorne pentru modificarile aduse. Iata ce s-a intamplat!

La sfarsitul lunii august, vedeta Disney, Bella Thorne, si-a deschis un cont OnlyFans. Fiind primul star care utilizeaza platforma destinata muncitorilor din industria pentru adulti, Bella Thorne a doborat orice record de pe site. A incasat un milion de dolari in prima zi si aproximativ doua milioane in prima saptamana.

Multi dintre cei care activau pe site-ul destinat in principal pozelor nud s-au intrebat de ce Bella Thorne, a carei valoare neta este estimata undeva intre 5 si 12 milioane de dolari, ar avea nevoie sa posteze aici. Majoritatea celor care au cont de OnlyFans sunt muncitori din industria pentru adulti sau de modeling online si au nevoie de o sursa suplimentara de venit. Insa nu aici a fost problema.

Totul a inceput in momentul in care Bella Thorne a cerut 200 de dolari pentru fotografii nud. Cei 50.000 de abonati pe care ii avea au fost de acord sa achite suma respectiva, insa nu au primit ce li s-a promis. In loc de fotografiile nud pe care le-a garantat, Thorne a trimis poze in lenjerie intima. Dupa cum era de asteptat, abonatii au fost dezamagiti si si-au cerut banii inapoi.

Compania OnlyFans a fost pusa intr-o situatie fara precedent: a fost nevoita sa investeasca timp si resurse financiare pentru a rambursa banii clientilor care erau, pe buna dreptate, nemultumiti. In cateva zile, OnlyFans a anuntat ca isi schimba politica. Daca inainte nu exista o limita de bani pe care o puteai cere pentru continutul distribuit, acum suma pe care o poti primi pentru continut exclusiv este de 50 de dolari, iar tips-urile nu pot depasi 100 de dolari. De asemenea, plata era facuta saptamanal, iar acum utilizatorii isi vor primi banii lunar.

Desi OnlyFans nu au spus nimic despre teapa data de Bella Thorne, toti utilizatorii au facut legatura intre cele doua evenimente si au fost extrem de revoltati. Foarte multe persoane s-au plans de faptul ca vedeta a intrat in comunitatea lor si le-a dezechilibrat bugetul. Ce a avut actrita de spus?

Initial, Bella Thorne a declarat ca pregateste un film cu Sean Baker despre industria pentru adulti, iar contul ei o ajuta sa isi faca research-ul. Astfel, banii primiti erau destinati productiei filmului si unui proiect de caritate. Doar ca Sean Baker a anuntat ca nu planuieste sa faca niciun film cu Bella, dezmintind alibiul vedetei.

Ulterior, Bella Thorne a declarat ca a vrut sa ajute comunitatea de sex workers, doar ca lucrurile nu au mers asa cum se astepta. Din pacate insa, si-a pierdut credibilitatea in fata celor care activeaza pe site-ul OnlyFans.

Indiferent care este motivul pentru care vedeta Disney a ales sa se alature pe o platforma destinata modelelor online, greseala ei cea mai mare a aparut in momentul in care le-a promis abonatilor sai ca le va trimite poze nud si nu s-a tinut de cuvant. Daca Thorne nu ar fi facut aceasta greseala, daca nu ar fi fost dispusa sa ofere ceva ce nu avea de gand sa trimita, probabil toate aceste consecinte ar fi fost evitate.

?: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *