Vrei sa faci o schimbare in anul ce urmeaza? Citeste acest articol pentru a gasi o varianta de a lucra la domiciliu fără experiență anterioară.

Adevărul este că nu toți ne dorim să stăm într-un birou de la 9 la 5 în fiecare zi a săptămânii. Și nu toți avem experiența de muncă sau educația pentru anumite oportunități de muncă.
Cu toate acestea, un lucru pe care aproape toți îl împărtășim este o motivație pentru siguranța locului de muncă și un venit constant.
Ce se întâmplă dacă ți-am spune că poți găsi un loc de muncă fără experiență anterioară și pe care îl poți face de pe scaunul tău relaxant?

Mai jos vom detalia unele dintre cele mai bune locuri de muncă pentru care poți aplica, care nu necesită experiență și sunt oferite de la distanță.

Iată cele mai bune 5 locuri de muncă de la domiciliu care nu necesită experiență de lucru anterioară:

Asistent online

Pozitiile de asistenți virtuali sunt comune în rândul oportunităților de la distanță și nu necesită experiență anterioară pentru angajare, deoarece supervizorii sau managerii vor oferi adesea instruire pentru acest rol.

Responsabilitățile unui asistent virtual includ sarcini administrative, cum ar fi efectuarea de apeluri telefonice, programarea întâlnirilor și planificarea întâlnirilor și evenimentelor. Acest job presupune, de asemenea, introducerea de date, cum ar fi ținerea evidenței foilor de calcul și generarea de clienți potențiali, unde găsiți noi perspective online.
Pentru a reuși în această poziție, ar trebui să aveți următoarele:

Atenție la detalii
Abilități de multitasking
Abilitati de organizare
Cunoștințe de bază de tehnologie
Salariul mediu lunar : 800- 1200 Euro

Pentru zona est-europeană găsești aici o varietate de oportunități.

Reprezentant Serviciu Clienți remote

Pentru persoanele care se consideră vorbitori sau fluturi sociali, serviciul pentru clienți ar putea fi jobul tău perfect de lucru de acasă. Reprezentanții serviciului pentru clienți petrec nenumărate ore oferind asistență prin telefon, e-mail sau chat pentru a ajuta clienții cu probleme de depanare.

Cu toate acestea, dacă lucrați de la distanță, ceva de reținut este nivelul de zgomot din casa dvs. sau din mediul de lucru. Reprezentanții serviciului pentru clienți trebuie să fie pe deplin disponibili în timpul orelor stabilite și fără distrageri sau întreruperi. De asemenea, așteptați-vă la ore de lucru stricte, cu puțină flexibilitate sau oportunități de creștere.
Pentru a reuși în această poziție, ar trebui să aveți următoarele abilități și trăsături:

Atenție la detalii
Tastare rapidă și competentă
Eficienţă
Salariul mediu lunar: 900- 1000 Euro.

Poți căuta aici joburi remote din această categorie.

Social Media Manager remote

Mai simplu spus, rolul managerului de social media este de a supraveghea gestionarea platformelor de social media ale unei companii. De obicei, acestea includ Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram și acum, uneori chiar și Tik Tok.

Într-o zi obișnuită, un manager de rețele sociale va planifica și programa conținutul pentru zilele sau săptămânile următoare, va copia și va crea imagini sau videoclipuri pentru postările programate, va monitoriza implicarea și analiza postărilor zilnice pe rețelele sociale pentru a vedea dacă compania își atinge obiectivele. și implementați campanii și strategii de marketing noi sau supravegheați.

Acest job nu este pentru oricine. Trebuie să aveți următoarele abilități și trăsături pentru a fi un manager de rețele sociale:

Familiaritatea cu toate platformele de social media (a avea o mulțime de urmăritori este un plus!)
Scriere și design
Organizarea si managementul timpului
Cercetare și analiză
Salariul mediu lunar: 2000-2600 Euro

Pentru Digital Marketing și nu numai recomandăm JustRemote ca un start de pornire pentru a găsi joburi ce nu necesita experienta in domeniu.

Scriitor

Dacă ești o persoană creativa și ai un talent pentru cuvinte, poți considera scrisul ca pe o bună cale de carieră.

Există mai multe tipuri de joburi de scris care necesită doar puțină experiență și toate au scopuri diferite. Mai jos, am subliniat cele mai importante oportunități de scriere:

Scriitor de continut pentru mediul online

Scriitorii de conținut vor crea diferite tipuri de conținut online, cum ar fi articole, postări pe blog, interviuri și multe altele. Scopul lor este de a educa sau de a aduce conștientizarea companiei lor și de a genera mai mult trafic către site-ul web. Astfel, cunoașterea bunelor practici de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) este valoroasă, deși opțională, pentru această poziție.
De obicei, această lucrare este flexibilă și la distanță, deoarece puteți scrie oricând și oriunde. Scriitorii de conținut pot fie să lucreze cu normă întreagă pentru o companie, fie liber profesioniști pentru mai multe companii diferite.

Salariul mediu lunar: 800-1000 Euro

Copyright

Munca unui copywriter diferă de cea a unui redactor de conținut în câteva moduri. În principal, copywriting-ul este folosit de o companie pentru a-și vinde produsele sau serviciile. De exemplu, redactorii pot crea copii pentru rețelele sociale, site-uri web sau microsite-uri, broșuri despre produse, fișe informative despre produse și alte materiale de vânzări și marketing.

În timp ce aceste locuri de muncă ar putea să nu necesite experiență anterioară, este important de reținut că această poziție va necesita adesea o diplomă de licență în scris, marketing sau comunicare.

Salariul mediu lunar 1000- 2000 eur.

Scriitor tehnic sau traduceri

Scrierea tehnică defalcă subiecte complexe pentru a le face ușor de înțeles publicului larg. Acest tip de scriere include de obicei broșuri, pamflete, manuale de instrucțiuni și alte resurse educaționale și informaționale care vor educa o persoană obișnuită. Similar cu copywriterii, scriitorii tehnici necesită o diplomă de licență. De asemenea, ajută dacă scriitorii au o diplomă sau cunoștințe speciale despre subiectul despre care scriu.

Salariul mediu lunar: 800- 1000 Eur.

Iti oferim o altă sursă unde poti găsi locuri de munca la domiciliu .

Model online

Este un domeniu complex din mai multe puncte de vedere, însă, dacă psihologia și comunicarea reprezintă un hobby pentru tine atunci ți se va potrivi la fix. Câștigurile variază în funcție de cât timp îl dedici camerei, de site-urile pe care le utilizeazi și de o varietate de alți factori.

Modelele cu cele mai mari câștiguri din Statele Unite câștigă până la 6.000 USD pe săptămână.

Deci un venit mediu lunar pentru început variază între 1000- 2000 Euro.

Dacă nu cunoști acest domeniu cel mai bine ar fi să începi la un studio profesional unde vei învăța tot ce ai nevoie pentru un start bun cu încasări promițătoare. Un exemplu ar fi Studio20 care au mai multe sedii pe teritoriul României și dețin o experiență de peste 20 ani în industria aceasta.

Totul tine de tine să identifici ce skilluri ai și cum le poți monetiza!

Sperăm că, după ce ai citit acest articol, vei putea evalua mai bine ce oportunități de lucru de acasă sunt disponibile și potrivite pentru tine.

Pentru mai multe idei de reorentare profesionala consultă articolele noastre din celelalte categorii.